Sanering Skåne

Professionell sanering utifrån dina önskemål

Sjöbergs Rivning, Sanering & Entreprenad AB

Varmt välkommen till Sjöbergs Rivning, Sanering & Entreprenad AB! Hit till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med sanering. Vi prioriterar nöjda kunder och kvalitativa resultat. För att göra samtliga kunder nöjda arbetar vi målinriktat för att kunna leverera ett väl genomfört arbete kombinerat med god service. Dessutom är vi flexibla och kan anpassa arbetet efter eventuella önskemål och behov.

Vi utgår från Klippan men är aktiva över hela Skåne och till viss del även i dess omnejd.

Om oss

Sjöbergs Rivning, Sanering & Entreprenad AB är det lilla företaget som sätter kunden i fokus. Bakom företaget står Fredrik Sjöberg. Han har tidigare varit verksam som chaufför men valde efter många år i branschen att sadla om. Idag bedriver han verksamhet inom rivning, sanering och entreprenad.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Sanering Skåne

Små & stora uppdrag

Inom sanering åtar vi oss små som stora arbeten. Storleken på uppdraget är inte det som spelar roll, vi finns tillgängliga oavsett omfattningen på uppdraget.

Alltid nöjda kunder

När vi anlitas för sanering kommer vi prioritera kundens behov och eventuella önskemål. Målet är att du som kund ska bli helt nöjd med vårt arbete såväl som vår service.

Sanering Skåne

Våra tjänster

Vårt tjänsteutbud är brett, vi arbetar med mycket inom branschen. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med allt från sanering till plattsättning. Dessutom erbjuder vi möjligheten att hyra oss som chaufför för dumper och hjullastare.

Sanering

En tjänst vi erbjuder är sanering. Sanering kan vara nödvändig i många olika fall, exempelvis vid klotter, asbest och nikotin. Det kan även vara aktuellt med en sanering efter en brand och i samband med vattenskador. Vi tar oss an både små och stora uppdrag inom sanering. Vare sig du behöver hjälp med sanering av ett rum eller ett helt hus finns vi tillgängliga för er.

Kvalitet & flexibilitet

När du anlitar oss för rivning arbetar vi med målet att alltid uppnå ett resultat av hög kvalitet. I vårt arbete är vi flexibla, vilket gör att vi kan anpassa arbetet så att du får hjälpen just du är i behov av.

Kontakta oss

Ifall du har några frågor eller funderingar, eller önskar en offert, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Sjöbergs rivning, sanering & entreprenad AB

KAROSSVÄGEN 5, 264 31 Klippan

073-153 50 40

fredriksjoberg78@gmail.com

Sanering Skåne

Välkommen till oss när du behöver hjälp med sanering. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Skåne. När du anlitar oss kommer vi se till att du får all den hjälpen du är i behov av. Vi är ett tryggt val för dig!

Sanering Skåne